Despre noi

V-ati vegheat puiul zi si noapte, l-ati protejat cum ati stiut si simtit ca trebuie s-o faceti mai bine, ati avut grija la alimentatia sa si v-ati straduit ca primele deprinderi sa il ajute mai departe.

V-ati bucurat de fiecare achizitie pe care puiul de om a facut-o si v-a saltat inima de fericire ori de cate ori cel mic v-a zambit.

Considerati ca e timpul ca micutul sa intre in colectivitate, insa va doriti ca tot ceea ce ati cladit sa nu se schimbe?


Cautati un loc in care cel mic sa se simta iubit, protejat si unde sa revina cu zambetul pe buze in fiecare dimineata?
Va invitam sa ne calcati pragul la gradinita Sfantul Stelian.

Gradinita Sf Stelian

Copilul tau este universul nostru! Tocmai de aceea, proiectul de dezvoltare al Gradinitei Sf. Stelian si-a conturat misiunea plecand de la ceea ce reprezinta educatie de calitate, realizat cu blandete si intelegere.

 

 

Pe langa educatie, si alimentatia este importanta. De aceea, fiecare sediu dispune de bucatarie proprie utilata dupa toate standardele de calitate.

Gradinita Sf Stelian - Sediul 1

Aflata pe Strada Marasesti Nr. 2, comuna Chiajna, satul Rosu, judetul Ilfov.

Spatiul este dotat cu camere primitoare cu picturi din povesti, locuri de joaca interioare si exterioare, dar si cu o curte generoasa, cu multa verdeata, pe malul Lacului Morii.

 

Pentru ca in apropiere se afla padurea Rosu, educatoarele pregatesc constant activitati ce pot fi realizate in natura, atunci cand vremea permite.

PHOTO-2022-02-03-17-24-24
PHOTO-2022-02-03-17-24-26 (1)

Gradinita Sf Stelian - Sediul 2

Sediul 2 al gradinitei se afla pe Strada Stejarului, Nr. 2, satul Dudu, judetul Ilfov. Este situat la marginea padurii, departe de zgomotul si agitatia din mijlocul orasului.

 

Datorita personalului calificat si dedicat, copiii au parte de distractie in cadrul jocurilor colective si a activitatilor recreative, dar si de o invatare activa. Pentru ca spatiul natural permite, copiii isi desfasoara parte din program in natura, in padurea de vis-à-vis, dar si in spatiile de joaca special amenajate in curtea sediului.

Atmosfera generoasa, transparenta, comunicarea permanenta cu parintii si receptivitatea la dorintele celor care ne trec pragul, transforma Gradinita Sf. Stelian nu doar intr-un simplu loc de invatat, ci unul magic in care toata lumea revine cu drag.

 

Va asteptam!